Înapoi la listarea arhivei

05 Noiembrie 2011 - DADP a turnat 279 tone de asfalt

In ultima saptamana, Directia Administrarii Domeniului Public din cadrul Primariei municipiului, directie condusa de directorul Laurentiu Teodorescu, a derulat mai multe activitati specifice, printre

05 Noiembrie 2011 - Fonduri pentru angajarea persoanelor defavorizate

Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea, Dumitru Cornoiu, ne informeaza ca in ultimele doua luni ale anului bugetar 2011, AJOFM Valcea poate incheia

05 Noiembrie 2011 - Duminica, pe teren propriu, valcencele intalnesc Buxtehuder in Liga Campionilor

Prima repriza a inceput cu jucatoarele lui Gheorghe Tadici pe atac. Scorul pe tabela din polivalenta valceana a fost deschis de o fosta jucatoare a Oltchimului, Valeria Bese.

05 Noiembrie 2011 - Fotbal. Duminica, la Oradea, CSM intalneste FC Bihor n partida va fi transmisa in direct de Digi Sport 3

Duminica, 6 noiembrie 2011, cu incepere de la 11.00, la Oradea, CSM Ramnicu Valcea va juca in etapa a XII-a a Seriei a II-a din esalonul secund in compania FC Bihor.

05 Noiembrie 2011 - Planul managerial al ISJ pentru anul 2011-2012 prevede Restructurarea retelei scolare

Ca urmare a unei analize corecte a problemelor ce tin de invatamantul valcean, Inspectoratul Scolar a intocmit planul managerial pentru acest an scolar.

05 Noiembrie 2011 - Luna aceasta, Inspectii in cinci unitati scolare

In luna noiembrie, Inspectoratul Scolar Valcea a programat efectuarea a patru inspectii de evaluare institutionala: Scoala cu clasele I-VIII Valea Mare Batasani, Grup Scolar "Petrache Poenaru"

05 Noiembrie 2011 - La Muzeul Judetean, Proiect educational "Acasa la Anton Pann"

In perioada 8-25 noiembrie a.c., Muzeul Judetean Valcea va derula proiectul educational "Acasa la Anton Pann", aflat la cea de-a patra editie.

05 Noiembrie 2011 - Concert simfonic cu solistul Florin Ionoaia

Luni, 7 noiembrie a.c., Filarmonica de Stat "Ion Dumitrescu" invita publicul meloman la Sala mare a Teatrului "Anton Pann", unde are loc un concert simfonic.

05 Noiembrie 2011 - In comparatie cu celelalte luni, In octombrie au fost mai putini donatori

De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii octombrie, la Centrul de Transfuzie Sanguina Valcea, 4.300 de persoane s-au prezentat pentru a dona "substanta vietii".

05 Noiembrie 2011 - Schelet uman gasit intr-o padure din Stroesti

Joi, 3 noiembrie, intr-o padure din Stroesti a fost descoperit un schelet uman. Descoperirea a fost facuta de un barbat din localitate. La fata locului au ajuns criminalistii, care au ridicat probe

05 Noiembrie 2011 - Criminal trimis in judecata

Joi, 3 noiembrie, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au dispus prin rechizitoriu trimiterea in judecata a inculpatului Baranguta Constantin Florian (in stare de arest preventiv)