Înapoi la listarea arhivei

01 Martie 2012 - Curatenie generala in Ramnic

O prioritate pentru Piete Prest si Primaria Ramnicului

01 Martie 2012 - 27 de cazuri de varicela

In scolile si unitatile prescolare din Ramnic, se inregistreaza cele mai multe cazuri de boli erogene (transmise prin aer), iar cea mai frecventa este varicela.

01 Martie 2012 - 24 de locuri de munca pentru persoanele cu studii superioare

Pe piata muncii din judetul Valcea, persoanele cu studii superioare au din ce in ce mai putine sanse sa-si gaseasca un serviciu. Din 277 de locuri de munca vacante la inceputul lunii februarie, doar

01 Martie 2012 - CJ a alocat 50.000 lei pentru sinistratii din Vrancea

In sedinta din data de 29 februarie a.c., presedintele Ion Cilea a supus spre aprobare consilierilor judeteni repartizarea sumei de 50.000 lei din fondul de rezerva bugetar judetului Vrancea.

01 Martie 2012 - Zona Metropolitana Valcea devine realitate

Constituirea zonei metropolitane, care sa cuprinda localitatile situate pe o raza de 30 km in jurul Ramnicului, este tentanta pentru primarii statiunilor, dar nu si pentru sefii executivelor locale

01 Martie 2012 - Duminica, 4 martie, Oltchim Rm Valcea va juca impotriva Krim Ljubljana

Dupa remiza obtinuta la Metz, Oltchim mai are nevoie de un singur punct pentru a-si asigura calificarea matematic in semifinalele Ligii Campionilor.

01 Martie 2012 - Mama parintelelui Atanasie, intoxicat la Schitul Scundu: "Baiatul meu nu a vrut sa se casatoreasca si s-a calugarit"

Cei doi calugari intoxicati au in familii drame care le-au cutremurat viata. Parintelui Samuil, din Calimanesti, i-a murit mama, iar celuilalt, din Varias-Timis, tatal.

01 Martie 2012 - Program informatic nou la ITM Valcea

In baza unei aplicatii noi, inspectorii muncii nu mai pot opera modificari la masurile sau sanctiunile aplicate.

01 Martie 2012 - "Saptamana primaverii" la Biblioteca Judeteana Valcea

In perioada 1 - 8 martie 2012, la Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea vor avea loc ample manifestari organizate sub genericul - "Saptamana primaverii".

01 Martie 2012 - Premiera "Un poet si jumatate" , la Teatrul Anton Pann din Rm. Valcea

Iubitorii de teatru si nu numai sunt asteptati sambata, 3 martie, de la ora 18.30, la Teatrul Anton Pann pentru a urmarii premiera spectacolului ,,Un poet si jumatate''.

01 Martie 2012 - Ivan Jinaru a obtinut 1,5 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor forestiere

Primarul Ivan Jinaru, din Vaideeni, a semnat contractul de finantare a proiectului de reabilitare a 11,2 kilometri de drumuri forestiere, in zonele Izvoru Rece si Marita.

01 Martie 2012 - "Cupa Valcea" la dans sportiv

Federatia Romana de Dans Sportiv, prin Clubul "Ru Apollo" Ramnicu Valcea, organizeaza Concursul National de Dans Sportiv "Cupa Valcea"- editia a VIII-a.

01 Martie 2012 - O alta victima a frigului

In data de 28 februarie a.c. politistii Sectiei nr 2 Politie Rurala Milcoiu au gasit cadavrul lui Florea A., de 58 de ani din comuna Nicolae Balcescu, persoana ce a fost data disparuta in data de 18

01 Martie 2012 - 3 tineri au fost arestati preventiv in urma comiterii unor infractiuni cu violenta

In revenire la informatiile transmise in buletinele de presa din datele de 24 si 28 februarie a.c., cu privire la activitatea desfasurata de catre politistii valceni pe linia identificarii si

01 Martie 2012 - Primarii PSD din sudul judetului Valcea au facut un front comun in jurul ediliului din Dragasani, Cristian Nedelcu

Primarii PSD din sudul judetului Valcea si nu numai, au facut un front comun in jurul actualului primar al municipiului Dragasani, Cristian Nedelcu in relatia tensionata pe care acesta o are cu