Înapoi la listarea arhivei

08 Iunie 2012 - Un barbat si trei femei, prinsi la furat de jandarmi

Aflati in misiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale in municipiul Ramnicu Valcea, jandarmii au depistat un barbat care a furat mai multe piese de mobilier de pe terasa unui

08 Iunie 2012 - Doua grupuri de hoti, destructurate de politistii valceni

Politistii din cadrul Politiei municipiului Ramnicu Valcea - Biroul Investigatii Criminale au organizat miercuri o actiune pe linia prevenirii si combaterii furturilor din autovehicule.

08 Iunie 2012 - Supraveghere video a elevilor si la evaluarea nationala

Evaluarea nationala 2012 incepe pe 25 iunie cu proba scrisa la limba si literatura romana. Pana atunci, elevii de clasa a VIII-a trebuie sa se inscrie la examen, inscriere care va avea loc in

08 Iunie 2012 - Campania electorala, ultima suta de metri

Vineri, buletinele de vot vor fi transportate, sub paza asigurata de structurile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), din tipografiea unde au fost realizate catre sectiile de votare din

08 Iunie 2012 - Cel mai tare transfer din Romania: lovitura de 5 stele pentru 'galactice'! Oltchim a transferat-o pe Bulatovic: "Vreau Liga"

Dupa ce a anuntat despartirea si de Elisei, Oltchim anunta inca un transfer de senzatie la Valcea.

08 Iunie 2012 - Fara antrenor, dar cu Bulatovici * Oltchim a mai dat o lovitura pe piata transferurilor

Oltchim a anuntat ieri ca nu-i va prelungi contractul lui Radu Voina, dar a parafat si transferul Katarinei Bulatovici, cel mai bun inter dreapta din lume.

08 Iunie 2012 - Vineri, primarul Petre Iordache organizeaza Lansare si inaugurari la Ocnele Mari

Primarul Petre Iordache ii invita vineri, la ora 16.00, pe locuitorii din Ocnele Mari la o dupa-amiaza cu muzica si voie buna.

08 Iunie 2012 - Ieri s-a finalizat extinderea retelei sistem de alimentare cu apa in toata comuna Voineasa

In cursul zilei de ieri, primarul comunei Voineasa, Gheorghe Dobrin, a receptionat lucrarile de extindere a retelei de alimentare cu apa.

08 Iunie 2012 - Nicolae Minea, fostul proprietar al Hotelului Alutus, si Marin Coveianu au fost arestati

Fostul proprietar al Hotelului Alutus, Nicolae Minea, si administratorul mai multor firme ale acestuia, Marin Coveianu, au fost arestati miercuri seara de catre politistii valceni.