Înapoi la listarea arhivei

20 Septembrie 2012 - Dan Diaconescu: DUBLAM oferta pentru Oltchim, ne-am asociat cu un investitor strategic

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a anuntat, joi, inainte de deschiderea ofertelor pentru privatizarea Oltchim, ca a dublat oferta cu care participa la licitatie si ca s-a asociat cu un investitor

20 Septembrie 2012 - Miercuri, 3 octombrie 2012, la Sala Sindicatelor - Concert Tudor Gheorghe

Miercuri, 3 octombrie 2012, de la ora 19.00, Casa de Cultura a Sindicatelor din Ramnicu Valcea gazduieste spectacolul "Nu se poate cu de toate", sustinut de Tudor Gheorghe.

20 Septembrie 2012 - Dupa ce a iesit de pe teren la confruntarea de la Maciuca cu Viitorul Valea Mare, Minerul Berbesti a pierdut la "masa verde" si a primit o amenda "usturatoare"

In runda anterioara a Ligii a 4-a, seria Sud, Minerul Berbesti a iesit de pe teren in minutul 55, la meciul de la Maciuca, Viitorul Valea Mare - Minerul Berbesti, la scorul egal, 1-1.

20 Septembrie 2012 - Dan Nitu, despre meciul Damilei cu Petrolul, in cupa: "Important e ca suntem acolo, sper sa facem un joc bun!"

Calificata in premiera in saisprezecimile Cupei Romaniei, Damila Maciuca are o misiune aproape imposibila, urmand sa intalneasca pe Petrolul Ploiesti.

20 Septembrie 2012 - In prima etapa a Diviziei A la handbal fete, National Rm. Valcea a invins echipa Universitatii Constantin Brancusi Tg. Jiu

Week-end-ul trecut a inceput si campionatul Diviziei A la handbal feminin. Fosta internationala Simona Gogirla a debutat pe banca noii sale echipe, ACS Scoala 181 SSP Bucuresti, in victoria 31-27 in

20 Septembrie 2012 - Comuna Pausesti-Maglasi va avea un centru de informare turistica

In comuna Pausesti -Maglasi se modernizeaza si reabiliteaza Caminul Cultural Valea Cheii unde va functiona un centru de informare turistica.

20 Septembrie 2012 - Primaria intentioneaza sa faca Post permanent de Politie in Colonia Nuci

Zeci de cetateni s-au prezentat ieri la audientele sustinute de viceprimarul Gheorghe Ionita la Primaria Ramnicului, pentru a face diferite solicitari si sesizari.

20 Septembrie 2012 - Actiune in Centrul Ramnicului pentru prevenirea furturilor de autovehicule

In perioada iulie - septembrie, Inspectoratul General al Politiei Romane, in parteneriat cu o firma de asigurari, desfasoara o campanie de prevenire a furturilor de si din autoturisme, "Nu-ti lasa

20 Septembrie 2012 - Incendiu intr-o gospodarie din Madulari

Marti, 18 septembrie, pompierii militari, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "General Magheru" Valcea, au fost solicitati in jurul orelor 16.00 pentru stingerea unui incendiu.

20 Septembrie 2012 - Accident cu victime, la Mihaesti

Marti, 18 septembrie, politistii din localitatea Mihaesti au fost sesizati ca s-a produs un accident. La fata locului a fost gasit Constantin M., in varsta de 23 ani.

20 Septembrie 2012 - Transport ilegal de material lemnos

Marti, 18 septembrie, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica si Politiei orasului Babeni l-au depistat in trafic pe Daniel P., in varsta de 29 de ani, din comuna Bujoreni.

20 Septembrie 2012 - Mai multe tentative de suicid

Din statisticile Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean Valcea, reiese ca numarul tentativelor de suicid a crescut in ultimul timp intr-un ritm alert.

20 Septembrie 2012 - Calea a pus doi sefi la deconcentrate

Gheorghe Mihailescu - Directia Silvica - si Lucia Iordache - Directia de Posta - sunt noii directori sustinuti de USL

20 Septembrie 2012 - CJ Valcea a semnat un contract de furnizare curent cu Complexul Energetic Oltenia

CET Govora, societatea subordonata Consiliului Judetean Valcea, a semnat miercuri intr-o sedinta extraordinara un contract de furnizare energie electrica cu Complexul Energetic Oltenia pana la

20 Septembrie 2012 - In zilele de 24-25 septembrie, in Ramnic are loc Sarbatoarea Sfantului Ierarh Antim Ivireanul

In zilele de 24-25 septembrie in municpiul nostru se va desfasura cea de-a XIV-a editie a sarbatorii dedicate Sfantului Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul Ramnicului.

20 Septembrie 2012 - "Cocosul de Hurez - bastion al perenitatii ceramicii traditionale romanesti"

Asociatia Depresiunea Horezu in parteneriat cu Consiliul Local Horezu si Asociatia Mesterilor Populari "Cocosul de Hurez" implementeaza proiectul cu titlul "Cocosul de Hurez - bastion al perenitatii

20 Septembrie 2012 - Valul schimbarilor la deconcetratele valcene

Liberalul Ion Popescu, director la ETA

20 Septembrie 2012 - Nunta la Oltchim: s-a maritat Narcisa

Lecusanu si-a pus duminica pirostriile. La petrecere, fostele ei colege de echipa au facut spectacol, dansand desculte.

20 Septembrie 2012 - Terorism economic la Oltchim, marca Dan Diaconescu

Seful PP-DD face un joc periculos, iar din dorinta de a isi creste capitalul electoral ar putea da lovitura fatala combinatului.