Înapoi la listarea arhivei

22 Septembrie 2012 - A inceput controlul la paduchi in scoli

La data de 15 septembrie, inspectori de la Directia de Sanatate Publica au terminat controalele pe turism pentru sezonul estival.

22 Septembrie 2012 - Patru tone de fan au ars la Racovita

Joi, 20 septembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "General Magheru" al judetului Valcea, au fost solicitati dupa orele 14.00.

22 Septembrie 2012 - Mama si fat decedati la Maternitate

Miercuri, 19 septembrie, la Maternitatea din Valcea, o gravida si fatul ei au decedat.

22 Septembrie 2012 - Coliziune pe Calea lui Traian

Joi, 20 septembrie, politistii rutieri au fost sesizati despre faptul ca pe strada Calea lui Traian, din Ramnicu Valcea, a avut loc un eveniment rutier.

22 Septembrie 2012 - Trei accidente pe sosele, intr-o singura zi

Joi, 20 septembrie, Cosmin C., in varsta de 27 de ani, din municipiul Bucuresti a condus un autoturism marca Chevrolet pe DN7, iar la km 200+600 m, in zona Carligu Mic, intr-o curba usoara la dreapta

22 Septembrie 2012 - Pentru anveloparea blocurilor, Asociatiile de proprietari, interesate sa obtina fonduri europene

Joi seara, la Filarmonica "Ion Dumitrescu" a avut loc intalnirea dintre conducerea Primariei municipiului Ramnicu Valcea si asociatiile de proprietari din oras, intalnire dedicata noului program

22 Septembrie 2012 - Apavil desfasoara lucrari in mai multe zone din Ramnic

Datorita unei colaborari eficiente cu Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, SC APAVIL SA a desfasurat o activitate intensa si in perioada 15 - 21 septembrie a.c.

22 Septembrie 2012 - PSD Valcea si-a desemnat candidatii pentru parlamentare Dan Mazilu este candidat sigur pe Colegiul Balcesti Colegiul Ramnicu Valcea Sud, disputat Lui VAI i s-a spus pa!

Vineri, PSD Valcea, de fapt Alianta de Centru Stanga (PSD + UNPR) si-a stabilit candidatii la alegerile parlamentare pe cele cinci colegii uninominale care le revin in cadrul Aliantei USL.