Înapoi la listarea arhivei

15 Februarie 2014 - Pentru ca nu mai au carburant, Microbuzele scolare din Fartatesti vor trage din nou pe dreapta

La Fartatesti se repeta povestea din toamna anului trecut. Microbuzele scolare vor fi trase pe dreapta pentru ca nu mai au carburant.

15 Februarie 2014 - In comuna Runcu, s-a reabilitat caminul cultural

Anul trecut, Primaria Runcu a amenajat un spatiu avand ca destinatie deschiderea unei farmacii necesara pentru deservirea populatiei din localitate.

15 Februarie 2014 - Proiecte pentru 2014

In comuna Orlesti, prioritara pentru anul 2014 este continuarea investitiilor incepute in 2013. Daca fondurile alocate de guvern vor permite, se vor demara si ale investitii de interes local.

15 Februarie 2014 - Activitati si bucurie pentru copiii din centrele de plasament

Pentru ca angajatii centrelor de plasament si restul copiilor aflati in aceeasi situatie reprezinta singurul lucru apropiat de ceea ce ar trebui sa insemne familia, DGASPC s-a straduit sa le ofere

15 Februarie 2014 - Costica-Valcea nu se duce la Resita

Actionarul principal al echipei Metalul Resita, Catalin Rufa, a declarat zilele trecute ca a ajuns la un acord cu Gheorghe Constantin pentru ocuparea unui post in conducerea gruparii care a mostenit

15 Februarie 2014 - CSM a terminat stagiul de la Gyula cu un succes

In cel de-al patrulea amical disputat in cantonamentul de la Gyula, CSM a intalnit formatia maghiara de Liga a-2-a, Bekescsaba 1912 Elore. Ungurii ocupa locul sapte din 16 echipe in Ness Liga.

15 Februarie 2014 - Un necaz nu vine niciodata singur

Cu trei ani in urma, celor peste 45.000 locuitori ai orasului Balcesti si din alte 15 comune inconjuratoare li s-a facut o mare nedreptate prin desfiintarea abuziva a Spitalului Orasenesc, lasandu-i

15 Februarie 2014 - Solicitari pentru SMURD

Joi, 13 decembrie, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "General Magheru" al judetului Valcea au fost solicitati pentru sapte situatii de urgenta.

15 Februarie 2014 - AJOFM organizeaza cursuri pentru somerii valceni

Agentia Nationala de Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna februarie 152 programe de formare profesionala, pentru 3.111 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare

15 Februarie 2014 - Concursul "Modus Vivendi", a ajuns la editia a XI-a

Pe 22 februarie, la Colegiul National "Mircea cel Batran" va avea loc cea de-a XI-a editie a Concursului Interjudetean de Matematica "Mathematica Modus Vivendi in memoriam profesor Nicolae Pavelescu"