Înapoi la listarea arhivei

11 Martie 2019 - Barbat din Dragasani prins transportand ilegal 30 kg de peste

30 de kilograme de peste au fost confiscate de politistii Sectiei 8 Lapusata dupa ce au depistat in trafic un dragasenean care transporta pestele fara documente legale.

11 Martie 2019 - FOTO: Primaria Ramnicului continua modernizarea strazilor din zonele limitrofe

In cadrul programului de reabilitare a strazilor din zonele limitrofe ale municipiului, Primaria Ramnicu Valcea

11 Martie 2019 - INCENDIU de AMPLOARE la BAILE OLANESTI

Duminica,

11 Martie 2019 - FOTO Situatie imposibila pentru stramutatii de la Ocnele Mari, dupa 10 ani de la dezastru: "Platim impozite pe casele si terenurile care nu mai sunt"

De mai bine de un deceniu, de cand au ramas fara agoniseala de-o viata, in urma prabusirii Campului II de Sonde si a revarsarii saramurii din Campul I de Sonde, situatia valcenilor stramutati de la

11 Martie 2019 - FOTO: Lucrari pe Valea Oltului efectuate de SND Valcea

Sectia de Drumuri Nationale (SDN) Valcea a dat startul unor ample lucrari pe DN 7 - Valea Oltului, lucrari ce se vor desfasura pe parcursul mai multor zile.

11 Martie 2019 - VIDEO. Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort, inchis pana miercuri

Administratorii domeniului schiabil Transalpina Ski Resort de la Obarsia Lotrului au anuntat ca activitatea va fi suspendata pana miercuri, 13 martie 2019.

11 Martie 2019 - Mesaj din nordul Valcii pentru Buican: ,,Ai facut teatru de 'paradeala' "

Nordul judetului Valcea a fost pentru deputatul Cristian Buican ,,leaganul" ascensiunii politico - financiare. Din punct de vedere politic, in nord a obtinut cele mai bune scoruri, in nord a fost