Seara de colinde pentru orfanii din casele de copii

   

Asociatia Orfanilor din Casele de Copii organizeaza, duminica 19 decembrie, ora 16.00, sala mare a Consiliului Judetean Valcea, spectacolul extraordinar SEARA DE COLINDE, editia a 16-a.

Traditionalul spectacol, ajuns la a 16 a editie, este realizat in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Valcea, director executiv Nicolae Badea si sprijinit de Consiliul Judetean Valcea, presedinte Ion Cilea, Primaria Ramnicu Valcea, primar Romeo Radulescu, ARPE Elvetia, CONPHYS, Ivu Ioachim care acorda premiile speciale.

Un spectacol care merita atentia tuturor ramnicenilor pentru ca pe scena vor urca copii si tineri din centrele de plasament dar si alte grupuri vocale de la diverse scoli: Liceul Sanitar, Liceul Pedagogic Matei Basarab. Mos Craciun vine cu DARURI. In timpul spectacolului se vor oferi mai multe premii in cadrul TOMBOLEI. Astfel, pentru cei mai norocosi, Mos Craciun va oferi daruri speciale. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Presedintele AOCC, Mihai Ghebrea multumeste tuturor partenerilor si sponsorilor dar si membrilor AOCC care, voluntar, au depus eforturi mari pentru realizarea acestui spectacol.
Asadar, duminica 19 decembrie, de la ora 16:00, sunteti invitati la un spectacol de suflet cu ocazia Craciunului la sala mare a Consiliului Ju-detean Valcea.

Anemona TANASE
Citeste mai multe despre seara colinde case copii
Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 07:00
Sursa: Curierul de Ramnic

Articol citit de 621 ori

Cele mai citite stiri
HACKER valcean, extradat si judecat in America. VEZI cine e
Un hacker, originar din Ramnicu Valcea, este judecat in Statele Unite ale Americii pentru furtul a ...
FOTO-VIDEO: ACCIDENT in LANEs in RAMNICU VALCEA, pe Calea lui Traian in zona Nord
Trei masini au fost implicate intr-un accident rutier ce a avut loc in urma cu putin timp pe Calea ...
ACCIDENT GRAV pe DN7: O minora a fost ranita! Impact frontal intre un tir si un autoturism
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca in judetul Valcea, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor