Seara de colinde pentru orfanii din casele de copii

   

Asociatia Orfanilor din Casele de Copii organizeaza, duminica 19 decembrie, ora 16.00, sala mare a Consiliului Judetean Valcea, spectacolul extraordinar SEARA DE COLINDE, editia a 16-a.

Traditionalul spectacol, ajuns la a 16 a editie, este realizat in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Valcea, director executiv Nicolae Badea si sprijinit de Consiliul Judetean Valcea, presedinte Ion Cilea, Primaria Ramnicu Valcea, primar Romeo Radulescu, ARPE Elvetia, CONPHYS, Ivu Ioachim care acorda premiile speciale.

Un spectacol care merita atentia tuturor ramnicenilor pentru ca pe scena vor urca copii si tineri din centrele de plasament dar si alte grupuri vocale de la diverse scoli: Liceul Sanitar, Liceul Pedagogic Matei Basarab. Mos Craciun vine cu DARURI. In timpul spectacolului se vor oferi mai multe premii in cadrul TOMBOLEI. Astfel, pentru cei mai norocosi, Mos Craciun va oferi daruri speciale. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Presedintele AOCC, Mihai Ghebrea multumeste tuturor partenerilor si sponsorilor dar si membrilor AOCC care, voluntar, au depus eforturi mari pentru realizarea acestui spectacol.
Asadar, duminica 19 decembrie, de la ora 16:00, sunteti invitati la un spectacol de suflet cu ocazia Craciunului la sala mare a Consiliului Ju-detean Valcea.

Anemona TANASE
Citeste mai multe despre seara colinde case copii
Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 07:00
Sursa: Curierul de Ramnic

Articol citit de 612 ori

Cele mai citite stiri
Valcenii, batjocoriti si amenintati in Sibiu: "Mars inapoi in Valcea!"
De ani de zile, valcenii care au avut curajul sa se mute la Sibiu, sa studieze acolo sau sa ...
Centura Ramnicului, tot mai aproape de realizare de catre Compania Nationala de Drumuri
Zilele trecute, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, in calitate de ...
TRAGEDIE! Copil de 11 ani, MORT dupa ce s-a rasturnat cu o masina pe care o furase (FOTO)
Tragedie in Valcea. Un copil de aproximativ 11 ani a murit dupa ce a fost strivit de masina pe care ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor