Eveniment muzical local: Concert in cadrul unui proiect de libera exprimare prin muzica Proba de microfon revine in Zavoi!

Vineri, 14 Septembrie 2012, ora 04:26
149 citiri
Sambata, ora 17.00, in fata sediului Teatrului Municipal Ariel din Zavoi, se reia seria concertelor de muzica folck si rock. Duminica trecuta a fost proba Probei de Microfon, proiect intrerupt din motive subiective de aproape trei ani (a demarat in 2008).

Proiectul propune participarea tinerilor si veteranilor la un concert de trei-patru ore, in conditii de libera exprimare. In privinta stilurilor abordate de interpretii, amatori, profesionisti sau semiprofesionisti, orice gen abordat este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.