Procedura si actele necesare pentru obtinerea vizei de flotant

   

Potrivit art. 30 din Ordonanta de Urgenta nr. 97/2005, resedinta se inscrie in actul de identitate la cererea persoanei fizice care locuieste mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinta secundara.

Mentiunea de stabilire a resedintei se acorda pentru perioada solicitata, dar nu mai mare de un an, si are valabilitate pe timpul cat persoana locuieste in mod efectiv la adresa declarata ca resedinta. La expirarea acestui termen, persoana poate solicita inscrierea unei noi mentiuni de ...citeste toata stirea
Joi, 28 Mai 2009, ora 13:30
Sursa: Curierul de Ramnic

Articol citit de 691 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook