Bacalaureat 2015 Valcea. Elev care se pregateste pentru admiterea la cea mai buna scoala de actorie din lume: "Mi se pare ca BAC-ul mai multe te prosteste"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Iulie 2015, ora 13:35
84 citiri
Pentru Andrei, unul din absolventii Colegiului National "Mircea cel Batran" din Ramnicu Valcea, examenul de Bacalaureat 2015 a fost extrem de usor. Tanarul crede, insa, ca examenul de maturitate ii "prosteste " pe elevi intrucat ii obliga sa memoreze niste date. Acesta spune ca abia dupa Bacalaureat va avea posibilitatea sa studieze ceea ce ii place. "Am asteptat sa termin prostia asta de examen, iar de acum inainte pot sa spun ca ma voi pregati doar pentru ce imi place. Mi se pare ca BAC-ul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.