Boicotat de consilierii PSD, un primar a intrat in greva foamei: "Am fost acuzat ca fac vrute si nevrute si nu-i bag in seama"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Martie 2018, ora 21:10
52 citiri
Alexie Valeriu Ion, primarul liberal al comunei Meteesti, din judetul Valcea, a intrat miercuri, 21 martie, in greva foamei. Edilul sustine ca, din cauza consilierilor locali PSD care refuza sa aprobe bugetul, nu poate sa-si administreze localitatea. Intr-o scrisoare adresata prefectului de Valcea, Florian Marin, primarul care protesteaza isi justifica astfel gestul: "Ma simt obligat sa va informez ca la aceasta ora comuna Mateesti este intr-un haos total: blocaje financiare, salarii si facturi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.