Constantin Radulescu: "Avem un buget ofensiv al dezvoltarii, al investitiilor in sanatate, infrastructura cultura si pentru sustinerea proiectelor europene!"

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 16:38
91 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, a supus aprobarii consilierilor judeteni, in sedinta ordinara de astazi, utilizarea unor sume din Excedentul bugetului local si din Fondul de Intretinere, Inlocuire si Dezvoltare, pentru finantarea cheltuielilor sectiunii de dezvoltare, pe anul 2018.

Deoarece propunerea Presedintelui a primit girul consilierilor judeteni, cele 25.648.000 lei aprobate vor acoperi cheltuielile necesare continuarii lucrarilor de investitii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.