Cristian Buican l-a delegat pe senatorul Adranel Cotescu sa negocieze cu Ion Cilea USL nu se mai tine la Valcea nici macar intr-un fir de ata!

Vineri, 09 August 2013, ora 05:30
155 citiri
Sedinta de dialog solicitata de grupul consilierilor judeteni PNL si programata de presedintele Consiliului Judetean Ion Cilea pentru ieri dimineata, la ora 8.00, s-a desfasurat cu usile deschise pentru presa locala. Numai ca dialogul nu a fost deloc unul constructiv. Liberalii au venit porniti din start sa nu cedeze nimic si asa au plecat. Pesedistii n-au mai fost dispusi sa cedeze nici ei ceva, iar punctul cel mai fierbinte de pe ordinea de zi, Consiliul de Administratie la Apavil, nu a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.