Cum sa construiesti judete puternice economic cand familii cu sase copii se ingramadesc intr-o singura incapere ca sa nu moara de frig?

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 23:42
108 citiri
Drama subdezvoltarii Romaniei atinge cote maxime in Valcea, Gorj si Vaslui, judete in care doar unu din cinci locuitori lucreaza, directiile de asistenta sociala se afla printre marii angajatori, investitiile private lipsesc, iar peste acesti indicatori economici dezastruosi se suprapun tragedii in care victimele sunt copii si care anuleaza orice sansa de redresare economica locala. Ieri, intr-o comuna din Valcea, o mama si cei sase copii ai sai au murit intoxicati cu monoxid de carbon. In urma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.