Cum se instaleaza in creier dependenta de somnifere sau de calmante. Efectele psihice grave pe care nu le stim, dar care "deschid Cutia Pandorei"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 August 2015, ora 06:10
58 citiri
Printre medicamentele care provoaca dependenta daca sunt administrate pe o perioada indelungata de timp sau in exces se numara cele pentru inducerea somnului, tratarea starilor anxioase sau a durerilor. Medicamentele prescrise in tulburarile de anxietate (benzodiazepinele precum Xanax sau Rudotel) au efect rapid, dar este obligatoriu ca administrarea sa se faca sub atenta supraveghere a unui psihiatru. "In cazul anxiosilor, deschidem Cutia Pandorei. In general, anxietatea se trateaza cu un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.