Deputatul Eugen Neata: "A venit momentul sa corectez abuzurile care persista si limiteaza drepturile si libertatile cetateanului"

Miercuri, 25 Aprilie 2018, ora 14:11
123 citiri
Deputatul PSD de Valcea, Eugen Neata, si-a propus ca in Parlamentul Romaniei sa lupte pentru drepturile si libertatile cetatenilor. O ultima initiativa legislativa a parlamentarului valcean se refera la completarea Legii nr.182/2002 privind protectia informatiilor, Eugen Neata considerand ca actualele prevederi legislative incalca grav drepturile legitime ale cetateanului si le confera autoritatilor publice o putere discretionara nejustificata intr-un stat democratic. "Inca de pe vremea in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.