Deputatul PDL Romeo Radulescu scoate la iveala nereguli din Primaria Ramnicului: Francu sa-si dea demisia si sa plece acasa!

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 05:26
121 citiri
Deputatul PDL Romeo Radulescu spune ca: "Primarul penal Francu nu mai are nici o limita si cheltuieste bani publici no limit". Parlamentarul valcean si-a si explicat afirmatia: "Cele trei sarete achizitionate cu caluti si cateva beculete au costat 410 milioane de lei. Daca facem socoteala, sunt vreo 9.000 de euro. Cred ca la oferta, acum, luam un Duster la 9.000 de euro. Haideti sa facem o comparatie, un autoturism Duster cu trei sanii trase de cai. N-am avut timp sa verific pe internet sa vad ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.