Dupa ce deja au fost receptionate cele doua statii de sortare, Proiectul "Sistem de management integrat al deseurilor solide in judetul Valcea" se va realiza in cele mai bune conditii!

Miercuri, 16 August 2017, ora 20:56
138 citiri
La acest moment judetul Valcea beneficiaza de existenta mai multor facilitati din domeniul gestionarii deseurilor - depozitul ecologic de la Feteni, statia de compost extinsa de la Raureni, statiile de sortare Brezoi si Raureni, statia de pretratare Dragasani, statiile de depozitare temporara de la Brezoi, Balcesti, Ionesti, Galicea si Fartatesti, recipienti si containere pentru colectare selectiva, mijloace de transport al deseurilor - realizate si achizitionate prin programe de pre-aderare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.