Eugen Neata, deputat PSD Valcea: "Este important ca aceasta criza politica sa se incheie cat mai repede! Am toata increderea in conducerea partidului si in solutiile propuse"!

Sursa: Realitatea Valceana
Sambata, 17 Iunie 2017, ora 16:21
62 citiri
Din 16 iunie 2017 a inceput oficial Programul National de Dezvoltare si in situatie de criza, Partidul Social Democrat arata verticalitate, loialitate fata de cetatenii Romaniei si continua Programul de guvernare.

Analiza de specialitate cu privire la alocarile de fonduri din cadrul programului a fost incheiata, iar ordinele de finantare pentru fiecare judet sunt in curs de semnare. Programul este structurat pe trei componente: modernizarea satului romanesc, regenerarea urbana a municipiilor ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.