Evitati trecerile de cale ferata de pe bulevardul Nicolae Balcescu si de pe strada Mihai Eminescu - incep lucrarile de amenajare cu dale elastice!

Miercuri, 19 Februarie 2020, ora 10:51
107 citiri
Luni, 17 februarie, s-au predat amplasamentele si s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor la amenajarile cu dale elastice la trecerile de cale ferata de pe bulevardul Nicolae Balcescu si de pe strada Mihai Eminescu. Conform contractelor incheiate cu executantul desemnat, Europan Prod SRL, lucrarile urmeaza sa dureze 45 de zile. Pana la instituirea restrictiilor de trafic auto, soferii sunt rugati sa evite cele doua zone, traseele de ocolire fiind prin pasajul subteran Hervil si pe pasajul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.