Familia Sardarescu, abonata la banii publici in zona Horezu. Licitatii atribuite direct la spital, scoli si primarii (FOTO)

Miercuri, 28 Martie 2018, ora 09:35
176 citiri
Afacerile merg struna pentru familia Sardarescu. Firmele administrate de rudele primarului din Horezu sunt abonate la licitatii incredintate direct prin SEAP la anumite unitati de invatamant din zona Horezu, dar si la Spitalul orasenesc Horezu sau la unele primarii. Cea mai cunoscuta firma a familiei Sardarescu, care in ultima perioada a avut de lucru intens, este SC MOBILSIM SRL HOREZU, societate administrata, conform ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului), de sotia primarului - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.