Fostul primar Ion Toma terorizeaza comuna Lalosu actualul primar Constantin Nicu a depus la Politie o plangere pentru ca a fost strans de gat

Luni, 11 Februarie 2013, ora 06:30
987 citiri
Un lucru este sigur: toate primariile au probleme, majoritatea legate de buget si de retrocedari. Problemele cu care se confrunta comuna Lalosu sunt insa mult mai mari, atipice.

Una dintre acestea tine de partea de administratie. Obisnuiti de fostul primar, Ion Toma, cu pileala si chiulul, functionarii au uitat ca trebuie sa mai si lucreze. "Cum plec de la serviciu, isi fac de cap.

Ei nu primesc pe nimeni in audienta, nu le asculta necazurile, ba chiar ii gonesc din primarie. Desigur, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.