FOTO VIDEO Ce s-a ales de proiectul lui Ceausescu in legatura cu zona montana Vidra si ce urma sa gazduiasca in anul 2000 statiunea devenita"fantoma"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 Aprilie 2019, ora 06:11
253 citiri
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat deblocarea ultimei transe a investitiei "Dezvoltarea structurii de agrement" a Domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, din judetul Valcea. Astfel, dupa 10 ani de la inceperea proiectului, au mai fost alocati un milion de lei, investitia totala depasind 100 de milioane de lei. Cu toate acestea, infrastructura este foarte slab dezvoltata. GALERIE FOTO Inainte de Revolutie, Vidra era o statiune turistica in plina dezvoltare, intr-una din cele mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.