Gasiti toata conferinta de la liberali pe Facebook "Costi Minciunel Radulescu n-a realizat nici unu la suta din promisiunile electorale de anul trecut"

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 22:36
68 citiri
La sfarsitul saptamanii trecute, consilierul judetean Victor Stanculescu a sustinut o conferinta de presa pe care a intitulata-o "Costi Minciunel Radulescu"."M-am gandit ca tema acestei conferinte sa fie "Costi Minciunel Radulescu", raportat la un an de guvernare al Partidului Social Democrat in judetul Valcea, raportat la programul de guvernare prin care PSD a castigat alegerile si la titulatura proiectului "Valcea cel mai frumos judet din Romania". Eu spun ca, dupa un an de conducere PSD-ista, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.