In actuala situatie, CET-ul fara Balan risca sa devina un morman de fiare vechi. Un articol care poate salva judetul Valcea de la distrugere!

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 23:36
122 citiri
Intr-o viata de ziarist, am pus stilul mai presus de idee, crezand ca jurnalistica e un amestec de spectacol si proces verbal in care spectacolul trebuie sa prevaleze.

Iata-ma insa constrans de situatie sa pun procesul verbal inaintea stilului, nu de alta, dar demisia directorului general Mihai Balan m-a lasat, cel putin pentru moment, fara bucuria de a scrie articole.

Daca am avea din ce sa traim eu si colaboratorii, as demisiona imediat din industria presei, in semn de solidaritate cu una ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.