Judiciaristul din Valcea care s-a intors din morti. Marturii despre lumea de dincolo: "Ma cuprinsese o liniste totala, o lumina ma orbea"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Octombrie 2015, ora 20:15
112 citiri
Politistul a fost dus in stare grava la spital intr-o dimineata de martie, dupa ce a facut o reactie alergica la un antibiotic, iar inima aproape ca a incetat sa-i mai bata. Episodul l-a marcat profund pe comisar caci, dincolo de problema strict medicala, Valeriu Piron poate spune ca a fost smuls din ghearele mortii in ultimul moment. In timp ce medicii ii administrau hidrocortizon si adrenalina, politistul a trait ceea ce specialistii numesc "o experienta aproape de moarte". "Nu prea stiu cum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.