La Berislavesti plopul o sa faca pere si rachita micsunele! Primarul Busaga vrea sa-si faca statiune agroturistica din comuna!

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 21:22
130 citiri
Faptele de pana acum ale primarului comunei Berislavesti, Ion Busaga, il contureaza ca fiind un gospodar ambitios care nu pare sa admita esecul daca stie sigur ca proiectele sale sunt realizabile. Cel despre care vom vorbi va starni probabil ceva zambete rautacioase in coltul gurii unora dintre omologii sai, insa datele problemei arata ca un strop de bunavointa si ajutor va transforma in realitate toate aceste planuri. "Am luat in considerare urmatoarele aspecte: acela ca pe drumul ce leaga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.