Leberalii au depus amendamente la bugetul national pentru reabilitarea infrastructurii valcene: Ce fac parlamentarii PSD, judetul are nevoie urgenta de investitii?

Luni, 11 Decembrie 2017, ora 19:42
84 citiri
Dezbaterea in Parlament a Legii Bugetului de Stat pe anul 2018 reprezinta un bun prilej pentru deputati si senatori de a promova interesele judetului pe care il reprezinta in Parlamentul Romaniei. Pe aceasta cale, deputatul Cristian Buican si senatorul Romulus Bulacu au depus o serie de amendamente la Legea bugetului de Stat pe anul 2018 in vederea asigurarii sumelor necesare pentru modernizarea si reabilitarea drumurilor nationale ce traverseaza judetul Valcea, considerand ca realizarea unei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.