Lectia de vointa a unui elev de 13 ani. Se trezeste in fiecare dimineata la 5.30 ca sa invete. "Cel mai mare adversar al nostru suntem chiar noi insine"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Martie 2018, ora 19:38
212 citiri
Munca - Stefan Voica, de 13 ani, elev in clasa a VII-a la Scoala Gimnaziala "Take Ionescu" din Ramnicu Valcea este unul dintre cei mai promitatori tineri ai generatiei sale. Autodidact si ambitios, Stefan crede ca informatia cea mai trainica este obtinuta prin depunerea unui efort constant si ca un raspuns, la orice intrebare, obtinut cu usurinta se uita la fel de repede. A inceput sa mearga la concursuri de anvergura din clasa a IV-a, la matematica, romana si engleza, iar un an mai tarziu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.