Liderul sindical Florin Popa: Va garantez ca examenul pentru ocuparea functiei de inspector scolar general s-a desfasurat "pe bune"

Luni, 23 Martie 2015, ora 13:36
172 citiri
Stimati colegi, am participat saptamana trecuta, in calitate de observator, la concursul pentru ocuparea functiei de ISG pentru judetul Valcea.Asa cum probabil cunoasteti s-au prezentat doi candidati:Ion Gherghinaru si Andra Bica. Concursul a fost castigat cu brio de doamna prof. Andra Bica - o surpriza placuta pentru toti membrii juriului. In calitate de observator va garantez ca examenul s-a desfasurat "pe bune" -asta pentru a sterge orice speculatie pe care ar putea sa o faca cineva.Am avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.