Liviu Dragnea: "In PSD trebuie sa apara un nou proiect politic. La Valcea avem doi candidati la sefia partidului: Costi Radulescu si Laurentiu Coca"

Sursa: Realitatea Valceana
Joi, 09 Iulie 2015, ora 23:20
93 citiri
Joi, 9 iulie a.c., imediat dupa sedinta Comitetului Executiv Judetean a PSD, in care s-a tinut de catre toti cei prezenti in Sala Sindicatelor din Rm. Valcea si un moment de reculegere pentru regretatul Ion Cilea, coordonatorul acestui partid, Liviu Dragnea, a declarat pentru presa valceana ca trebuie neaparat urgentata organizarea conferintei de alegeri in filiala, daca se poate, chiar la inceputul lunii august "pentru ca ne asteapta o toamna foarte sensibila din punct de vedere politic". ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.