Managerul SJU, dr. Dan Ponoran: "Sunt lucruri care se fac de 18 luni la Valcea, dar tot mai sunt pacienti care merg sa se opereze in alta parte, desi noi avem cei mai buni specialisti pentru operatiile de tiroida si fiere!"

Sursa: Realitatea Valceana
Luni, 10 August 2015, ora 10:22
164 citiri
Vineri, 7 august a.c., ora 10.00, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Spitalul Judetean Valcea, noua echipa de conducere, alcatuita din manager dr. Dan Ponoran, director medical, dr. George Branzan si director ingrijiri, Raluca Man, a prezentat situatia celei mai mari unitati spitalicesti din judetul nostru, dar si proiectele pentru urmatorii trei ani.

Lucruri foarte bune, nestiute despre SJU: La Valcea sunt cei mai buni specialisti pentru operatiile de tiroida si fiere!

"La ora ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.