Manifestul unui medic sef de sectie din Valcea: "Lucram pe banda rulanta, cu pacienti care considera ca lipsurile din spital ni se datoreaza"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 19:26
93 citiri
Dupa 22 de ani de activitate, doctorita a simtit nevoia sa-si spuna supararea si sa atraga atentia asupra problemelor din sistemul medical intr-un manifest, pe Facebook. Desi ar fi putut profesa in America, pe un salariu mult mai mare si in conditii civilizate, Adelina Radu a preferat sa ramana in Romania, convinsa ca lucrurile se vor schimba in bine si in tara. "De cativa ani ani buni am inceput sa regret decizia luata atunci si asta nu din motive financiare. Si pe vremea comunistilor, medicii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.