O tanara din SUA isi cauta familia din Romania cu ajutorul Facebook: "Despre mine stiu doar ca am fost adoptata din Ramnicu Valcea"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Februarie 2018, ora 19:39
137 citiri
O tanara de 29 de ani din statul american Washington isi cauta parintii din Romania prin intermediul paginii de Facebook "The never forgotten Romanian children". O tanara de 29 de ani, din statul american Washington isi cauta parintii din Romania, care zona Horezu, din judetul Valcea, prin intermediul paginii de Facebook devenite deja celebre in Romania, "Copiii niciodata uitati ai Romaniei - The never forgotten Romanian children". "Buna! Numele meu inainte de adoptie a fost Stanescu Maria, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.