Pacat, un fost director prea supus puterii politice a incasat-o: Mihai Balan a luat in dosarul Sova trei ani cu suspendare!

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 21:28
184 citiri
Nu e bine nici sa fii prea supus in viata asta, sa asculti nebuneste de comenzile sefilor, pentru ca de obicei acestia sunt interesati sa obtina un avantaj din prostia pe care te pun sa o faci! Iar sefiile sunt trecatoare, uneori de tot, ca in cazul lui Ion Cilea care a plecat dincolo lasandu-l pe Mihai Balan, fostul director de la CET Govora, sa infrunte mizeria de dupa semnarea unui contract cu o firma care "si-a oferit" serviciile juridice pentru niste sume barosane ce se varsau de fapt in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.