Patronul unei echipe de fotbal din Valcea, doi fotbalisti si alti sase indivizi au fost condamnati pentru jafuri in Italia (foto)

Marti, 03 Iulie 2018, ora 20:04
249 citiri
In luna ianuarie 2017, un scandal izbucnea in Valcea dupa o serie de perchezitii ale DIICOT, IGPR, DGA si Jandarmeria. Un patron de fotbal din judetul nostru a fost arestat, impreuna cu alti opt indivizi, sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, furt calificat, furt calificat in forma continuata si complicitate la furt calificat in forma continuata. Petre Alexandru, zis "Jack", patron al echipei de fotbal AS Capsunarii Bunesti, campioana din 2016 a Ligii a IV-a Seria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.