Penelistii asteapta rezultatele finale ale sondajului "Competitia interna e democratica suta la suta. Adversarul nostru este PSD!"

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 20:41
75 citiri
Competitia interna din PNL Valcea se apropie de final. Sondajul de opinie este cel care va decide lista finala pe care vor conta lieralii valceni la alegerile parlamentare din iarna. Daca in ceea ce priveste primul loc pentru Camera Deputatilor (Cristi Buican, cel care nu a avut contracandidat), respectiv Senat (Romulus Bulacu, cel care nu mai poate sa fie devansat de Adranel Cotescu), situatia este clara, suspansul se mentine in ceea ce priveste locul secund la Camera Deputatilor, unul cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.