Performanta elevei de-a XII-a, despre care profesorii spun ca este "o istorie a scolii, varf de lance al generatiei sale"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Aprilie 2018, ora 21:09
115 citiri
Oriana Mariam Suciu este eleva in clasa a XII-a, la Colegiul National de Informatica "Matei Basarab", din Ramnicu Valcea. Rezultatele exceptionale obtinute de Oriana la olimpiade i-au determinat pe dascalii sai sa considere ca eleva este "o istorie a scolii, un varf de lance al generatiei sale". Oriana Mariam Suciu este olimpica din clasele primare. "Merg din clasa I la concursuri si nu neaparat din dorinta de a castiga premii, ci din dorinta de a ma dezvolta pe mine", spune tanara. In clasa a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.