Poveste de succes: un tanar din Valcea, manager in cadrul Microsoft Romania. "Ne dorim pe cineva care sa aiba energie, pasionat, cu aceea sclipire"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Martie 2015, ora 17:07
120 citiri
Absolvent al Facultatii de Inginerie in limba germana, din cadrul Politehnicii Bucuresti, Alexandru Coltea se poate considera in prezent unul dintre cei mai longevivi angajati ai Microsoft Romania. Inainte de a ajunge in compania lui Bill Gates, tanarul din Ramnicu Valcea a lucrat cativa ani intr-o firma de telecomunicatii. "Mi-am dorit foarte mult sa lucrez in domeniul IT, eram pasionat, demontam cam tot ce aveam prin casa si instalam orice. Am terminat Colegiul "Mircea cel Batran", clasa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.