Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat scaderea impozitelor locale cu 50%. "Daca am marit cu 100 de lei, reducem acum cu 50 de lei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 15:26
143 citiri
Dupa ce la finele anului trecut, consilierii locali din Ramnicu Valcea au votat cresterea taxelor si impozitelor locale cu pana la 30%, administratia locala a anuntat acum o reducere a darilor. Primarul Ramnicului, Mircia Gutau, a declarat ca impozitele locale vor scadea cu 50%, pe motiv ca oficialii Agentiei pentru Dezvoltare au dat garantii ca vor finanta investitiile din Ramnicu Valcea.
Mai precis, doar majorarea aplicata taxelor si impozitelor in acest an va fi redusa la jumatate, nu darile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.