Primarul Mircia Gutau, transant la intalnirea cu locatarii blocurilor de garsoniere din bd. Nicolae Balcescu: "Nu transformati necazul omului in politica!"

Luni, 20 Ianuarie 2020, ora 16:37
157 citiri
Luni dimineata, conform promisiunii de la finele saptamanii trecute, primarul Mircia Gutau s-a intalnit cu locatarii blocurilor de garsoniere G300, 225 si 50 din bd. Nicolae Balcescu (vizavi de fostul Liceu "Oltchim"), afectati de recenta hotarare a instantelor de judecata care a dat castig de cauza SC Socom SA pentru terenul din incinta acestor trei imobile. Alarmati de mutarea punctului de colectare a deseurilor de pe terenul care a facut obiectul litigiului pe o alta suprafata, proprietate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.