RAMNICU VALCEA: Amenzi usturatoare pentru cei care organizeaza spectacole de artificii la petrecerile private (document)

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 12:07
66 citiri
Primaria Ramnicu Valcea a lansat in dezbatere un proiect de hotarare privind organizarea de spectacole cu artificii la petrecerile private. Asta pentru ca, sustin sefii administratiei publice locale, s-au facut zeci de sesizari din partea ramnicenilor cu privire la focurile de artificii de la nunti, botezuri sau alte petreceri private ce sunt organizate tarziu in noapte si deranjeaza linistea publica. Ca atare, Primaria Ramnicului are de gand sa impuna anumite reguli, iar cine le va incalca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.