Reactie ironica a lui Ionut Budisteanu, dupa retinerea Elenei Udrea: "Mai bine ii cumparam din banii contribuabililor si niste catuse cu diamante Swarovski"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 18:34
47 citiri
Ionut Budisteanu considera inadmisibil faptul ca Elena Udrea a fost dusa in arest fara catuse si se declara dezamagit de modul cum functioneaza justitia in Romania.
"Un teatru oribil. Sunt dezamagit sa traiesc si sa vad in "statul de drept" romanesc cum unui infractor arestat pe baza probelor de la DNA ii se desfac catusele si este lasat sa mearga cu mainile libere in arest. Mai bine o lasau direct acasa, la Stejari.... Unii sunt protejati, altii ba.... M-am convins cum functioneaza statul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.