REVOLTATOR! SECTIA PEDIATRIE din Spitalul Dragasani, INCHISA! Cadrele medicale in concediu, pacientii trambalati in alte parti!

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 11:58
137 citiri
Situatie revoltatoare la Spitalul Municipal Dragasani, din judetul Valcea, acolo unde Sectia de Pediatrie a fost inchisa, iar pacientii trimisi in alte parti. Aceasta decizie a fost luata pentru ca singurul medic pediatru de pe sectie si-a luat concediu de odihna pentru doua saptamani, iar niciun alt medic din spital nu a dorit sa-si asume responsabilitatea ingrijirii pacientilor, pe motiv ca nu sunt specialisti. Ca urmare, pana la data de 1 august 2017, copiii din Dragasani, dar si din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.