Romulus Bulacu, consilier judetean PNL: "Dezvoltarea infrastructurii este esentiala pentru trezirea la viata a judetului"

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 05:26
128 citiri
Zilele acestea am discutat cu Romulus Bulacu, unul dintre liderii PNL Valcea, despre proiectele de dezvoltare, prioritare pentru judet. In opinia domniei sale, cheia care deschide usile dezvoltarii intr-un judet ramane infrastructura. "In mandatul de vicepresedinte, pe care l-am avut timp de un an la Consiliul Judetean, m-am preocupat de aceasta problema, fiind mereu prezent in teren, la desfasurarea lucrarilor. Nu poti atrage investitii serioase, nu poti dezvolta turismul si economia, daca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.