Rubrica lu' Nea Nae In premiera la Ramnicu Valcea, pe 4 si 5 aprilie 2015, Simpozion National de Apicultura "Salvarea Albinei si Apiculturii din Romania"

Joi, 19 Martie 2015, ora 05:26
295 citiri
Nu mai constituie nici un secret pentru nimeni cand afirmam ca apicultura a depasit de mult granitele placerii si iubirii fara margini fata de aceste minuscule si harnice vietuitoare care se numesc albine. Cresterea albinelor a devenit in zilele noastre o adevarata profesie, un mod in care foarte multi iubitori si pasionati infocati de albine au abandonat profesia de baza si au investit in familiile de albine tot ce au agonisit intr-o viata de om. Acest fenomen il intalnim nu numai in judetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.