Rubrica lu' Nea Nae Marti, 28.11.2017, la Arhivele Nationale Valcea "Unitate, Identitate, Perenitate"- Centenarul Marii Uniri (1918-2018) "Prin unire, pentru unire!"

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 20:50
64 citiri
"Adunarea Nationala a tuturor Romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca, adunati prin reprezentantii lor indreptatiti la Alba-Iulia in ziua de 18 noiembrie/01 decembrie 1918, decreteaza Unirea acelor romani si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania".
Ce poate fi mai cald, mai inaltator decat aceste cuvinte care merg la inimile si sufletele tuturor, mai ales a celor care simt romaneste. De-a lungul anilor, Istoria Neamului Romanesc a scos in evidenta marile evenimente cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.