Rubrica lu' Nea Nae Ne mai despart 3 ani de centenarul Marii Uniri ! Congresul Spiritualitatii Romanesti, editia 19, 28 noiembrie - 1 decembrie 2015 (I)

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 05:29
50 citiri
Suntem in ajunul marelui congres al spiritualitatii romanesti, la cea de a 19 a editie. Ca de obicei Alba Iulia - Cetatea Marii Uniri ne primeste, ca o casa dintotdeauna a neamului intreg, pe toti reprezentantii romanilor de pretutindeni veniti aici sa se reincarce cu acel vesnic viu spirit al unitatii nationale. Din Africa de Sud si pana in Finlanda si din SUA in Kazahstan, reprezentantii romanitatii se aduna incepand inca din 1993 si numarul participantilor din tot acest rastimp este de peste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.