Rubrica lu' Nea Nae Vineri, 27 februarie, la Ramnicu Valcea, Consfatuirea Nationala a Directorilor Colegiilor si Liceelor Pedagogice din Romania (II)

Marti, 03 Martie 2015, ora 05:28
46 citiri
Materialele prezentate in Tribuna Scolii, Revistele de Pedagogie si alte publicatii de specialitate sunt lipsite de continut si interes. Ele nu aduc ceva nou in randul cititorilor si in mod special al cadrelor didactice. Intrarea intr-un con de umbra, mai ales in ultimii 25 de ani a invatamantului tehnic profesional din intreaga retea scolara romaneasca, a distrus acest segment extrem de valoros, candva un aisberg al instruiri tineretului studios din intreaga tara. Au fost directori in sala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.